Zeeuwse Cultuurdag | 2de editie

de Grote Vergadering

Wanneer

6 oktober 2022, 9:00 – 17:00 uur

Waar

De Stenge, Stengeplein 1, Heinkenszand

Voor wie?

Kunstenaars, musici, ontwerpers en creatieven, maar ook bestuurders, (beleids)ambtenaren (gemeentelijk en provinciaal) en werkgevers.

Inleiding

We nodigen je uit om in ronde tafelgesprekken met elkaar in gesprek te gaan over een gepitcht onderwerp. Onderwerpen die in ieder geval aan bod komen zijn: vernieuwing en verbreding in het kader van de ontwikkelagenda (provincie Zeeland), arbeidsmarkt/fair pay (kunstenaars/ZZP’ers), duurzaamheid/inclusie (Raad voor Cultuur), Middelburg 2033 (gemeente Middelburg), samenwerking Vlaanderen (Gents Kunstenoverleg), Participatie en combinatiefunctionaris (Cultuurkwadraat), open deuren (ZB), ontwikkelingen en kansen binnen erfgoed (Zeeuwse Ankers).

Het middagprogramma wordt ingeleid door de provincie. Om daarna met elkaar in gesprek te gaan met als doel de opgehaalde ideeën en informatie verder te concretiseren tot uitvoerbare plannen.

Het wordt geen dag om subsidies te verdelen, maar wel een dag om contacten aan te knopen, met elkaar in gesprek te gaan en samen plannen te smeden om cultuur in Zeeland te versterken.

 

Programma

9:00      Inloop
9:30      Opening Kristel Baele (voorzitter Kristel Baele)
9:45      Keynote Floor Ziegler (Stadmaker)
10:00    Ronde tafelgesprekken
12.10    Lunch/ontmoeting
13:30    Inleiding ontwikkelagenda provincie
13:45    Vervolg programma
15:45    Sluiting Anita Pijpelink (gedeputeerde)
16:00    Borrel/ontmoeting

Met medewerking van het JZ DUO

Aanmelden

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.