Kunst & Cultuur kansen- en netwerkdag Gent – Zeeland | 26 april 2023

De nieuwe datum is 26 april 2023!!

De Cultural Board Zeeland organiseert samen met gemeente Terneuzen, het Gents Kunstenoverleg en Stad Gent een kunst & cultuur kansen- en netwerkdag. De aanmeldingen zijn nog gering, vooral van de makers. Daarom hebben we samen met Stad Gent en het Gents Kunstenoverleg besloten de dag te verzetten naar 26 april 2023. Op die manier hebben we meer tijd om kunstenaars te benaderen en gaan we voor een brede en gevarieerde groep van makers en vertegenwoordigers van cultuurinstellingen!

Waarom deze kansen- en netwerkdag?

Als het gaat over samenwerking, dan kent de kunst- en cultuursector van Vlaanderen, specifiek Gent, een rijke en lange geschiedenis met Zeeland.

Reserveer daarom 26 april 2023 in uw agenda!

Want op deze dag komen de kunst- en cultuurorganisaties en kunstenaars uit de omgeving van Gent en Zeeland samen voor creatieve ontmoetingen, en nieuwe verbindingen. Deze trefdag staat in het teken van grensoverschrijdende cultuurvernieuwing en talentontwikkeling (jongerencultuur en beroepsklimaat). Door op deze dag voldoende tijd vrij te maken voor ontmoetingen, en ook te ervaren, zien en te beleven, hopen we ideeën, kansen en mogelijkheden te creëren.

Datum en locatie netwerkdag:

– woensdag 26 april 2023

– Terneuzen en omgeving

– 10.00 tot ongeveer 17.00 uur (programma volgt, houd de site in de gaten!)

Vertegenwoordig je een culturele instelling of ben je zelf kunstenaar of werkzaam in de creatieve sector in Gent of Zeeland? Mis deze dag dan niet en maak op 26 april kennis met elkaars kunstenveld! Aanmelden kan via info@culturalboardzeeland.nl